Panosta itseesi ostoksillasi ja näytä se muille!

Muodikas ihminen näyttää hyvälle

Muodikkaasti pukeutuminen ei välttämättä tarkoita, että pukeudutaan niihin vaatteisiin jotka sopivat omaan tyyliin. Mutta ne jotka osaavat pukeutua trendikkäästi niin että osaavat ottaa sen hetken muodista ne osat pukeutumiseensa, jotka sopivat omaan tyyliin ja omalle vartalolle näyttävät hyvältä. Muodikkaiden vaatteiden ei tarvitse olla kalliita merkkejä vaan todelliset tyylitaiturit osaavat etsiä sopivia muodikkaita vaatteita kirpputoreilta ja halvemmista merkeistäkin. Muoti muuttuu nopeasti ja jos haluaa aina näyttää muodikkaalta, niin vaatteita joutuu ostelemaan jatkuvasti. Siksi ei kannata ostaa jotain todella kallista, jos se pian ei olekaan muodikas vaate. Jokin vaatekappale voi olla tosin sellainen, jota tyylitaituri osaa käyttää eri tavoin ja eri asusteiden kanssa kauan niin että se näyttää muodikkaalta.

Muodikas mies
Muoti ja ulkonäkö kulkevat yleensä käsi kädessä

Muodikkuus kiinnittää huomion

Muodikas ihminen kiinnittää huomion positiivisella tavalla, jos osaa pukeutua itselle sopivalla tavalla muodin mukaan. Oikealla tavalla muodikas ihminen on näyttävä näky katukuvassa ja häntä on mukava katsella. Moni ottaa mallia muodikkaasta ihmisestä.

Muoti ei ole vain pukeutumista

Moni muukin asia, kuin pelkät vaatteet, osoittavat muodikkuutta. Esimerkiksi ajaton klassikko tällä saralla on ehdottomasti hampaiden kunto. Kaikilla muodikkailla ja hyvännäköisillä ihmisillä on erittäin hyvät hampaat. Jos oletkin suuntaamassa vaikkapa ostosreissulle Kamppiin, kannattaa samalla bongata Helsingin paras hampaiden valkaisu, mikäli haluat olla oikein muodikas!

Ei pukeuduta vain itseä varten

Muodikas ihminen ei pukeudu vain itsensä takia. Kukapa ostaisi jatkuvasti vaatteita ja kuluttaisin niihin paljon rahaa, jos olisi ihan sama itselle mitä pukee päälle. Muodikas ihminen saa itsevarmuutta siitä kun näyttää muiden silmissä hyvältä ja saa siitä ehkä kehujakin. Muodikas ihminen varsinkin toimistotyössä näyttää siltä, että hän on ammattitaitoinen ja välittää muista kun pukeutuu hyvin. Jos hän esimerkiksi on töissä pankissa ja palvelee asiakasta niin asiakaskin mieluimmin valitsee muodikkaan virkailijan kuin sellaisen joka ei selvästi ole panostanut pukeutumiseensa ja tulee tunne että liekö osaamiseensakaan.

Muodikas pukeutuminen nuorentaa?

Muodikas pukeutuminen voi nuorentaa, mutta jo iäkkäämmän pukeutujan ei kannata ottaa mallia muodista joka on tarkoitettu teini-ikäiselle. Jos esimerkiksi nelikymppinen nainen yrittää nuorentaa olemustaan pukeutumalla muodikkaisiin teinivaatteisiin, ei hän näytä niissä muodikkaalta vaan typerältä. Kaikki kuitenkin näkevät, että pukeutuja ei ole teini-ikäinen, vaikka vaatteet kuinka olisivat nuorekkaita. Muodikkuus voi kyllä nuorentaa, mutta pitää käyttää ikuiselle naiselle tarkoitettuja muotivaatteita eli ostaa vaatteet aikuisten osastolta.

Sopiiko muodikkuus vanhoille ihmisille?

Jos pukeutujana on iäkäs ihminen niin hänkin voi pukeutua muodikkaasti. Iäkäs ihminen ei tarvitse välttämättä pukeutumiseensa viime hetken muodikkaita trendejä. Iäkäs ihminen on usein jo sen mallinen että liian tiukat vaatteet eivät välttämättä enää näytä kovin imartelevilta. Esimerkiksi hyvin istuvat farkut sopivat kuitenkin ja saavat näyttämään nuorekkaalta ja muodikkaalta. Ei siis liian tiukat. Muodista voi ottaa mallia, mutta miettiä kannattaako enää pukeutua minihameeseen vaikka se oli viimeistä muotia sillä hetkellä.

Muodokas ihminenkin voi näyttää muodikkaalta

Vaikka olisi kuinka muodokas ja päälle sopisi vain ne kaupan suurimmat vaatteet, niin voi näyttää hyvältä ja muodikkaalta. Muodokas ihminen voi näyttää todella hyvältä, jos hän osaa käyttää sellaisia vaatteita, jotka näyttävät hyvältä omissa muodoissa. Joskus muodokas voi näyttää jopa paremmalta kuin moni muu. A-linjaiset mekot ja tunikat sekä rintojen alta levenevät vaatteet peittävät muotoja ja näyttävät hyvältä. Ne ovatkin olleet muodissa jo pitemmän aikaa. Isoille naisille löytyy monelta merkiltä nykyään omia mallistoja ja malleinakin käytetään yhä enemmän isokokoisia naisia. Ehkä nykypäivä on menossa siihen, että muodikkuus ei enää tarkoita välttämättä sitä että pitää näyttää luurangolta että muodikkaat vaatteet näyttäisivät hyvältä päällä. On jopa tutkittu, että naiset pitävät enemmän möhömahaisista miehistä kuin laiheliineista. Miehille ei ole niin kuin naisille omia isojen miesten mallistoja, mutta ehkä niitäkin tulee tulevaisuudessa löytymään.