Nykymuodin suosituimmat kuosit

Muoti vaihtuu melkein jatkuvasti, mutta usein käytännölliset asiat ja kuviot eivät lähde kamalan helposti muodista pois, sillä ihmiset suosivat niitä. Muodin kuosit kyllä vaihtuvat todella nopeasti, ja harva niissä edes pysyy perässä. Mitä erilaisia suosittuja kuoseja nykymuodista löytyy juuri nyt?

Metalli

Metallin kiiltävät vaatteet pomppaavat muotiin vuonna 2016. Näyttävät metallin väriset takit, hameet ja asusteet ovat kovassa huudossa. Myös hopean hohtoiset ja kultaisen väriset vaatteet nousevat esiin. Metallien värien käyttö myös monessa muussa paikassa kuin vaatteissa on noussut suosioon, esimerkiksi kynsissä, koruissa ja laukuissa käytetään paljon metallien hohtoa.

Sateenkaaren värit

Värikkäät mekot
Useat eri värit ovat muodissa nyt

Useissa muotinäytöksissä on esitetty sateenkaaren väreillä väritettyjä mekkoja ja vaatteita. Värityksiä on ollut haaleampia ja melko räikeitäkin mutta tänä vuonna vaatteet ovat saaneet siis runsaasti väriä itseensä. Kesällä vaatekaupoissa tullaan siis näkemään runsaasti sateenkaaren väreihin somistettuja asuja.

Epäsymmetria

Epäsymmetriset vaatteet ovat myös kesän suurinta muotia vuonna 2016. Värikkäät ja epäsymmetrisesti kuvioidut mekot, paidat ja asusteet saavat vaatekaupoissa siis huomiota tänä vuonna. Älä pelkää siis olla värikäs ja uskalla hankkia jotakin todella epäsymmetristä vaatekaappiisi tänä vuonna. Myös epäsymmetrisesti leikatut vaatteet, kuten kaula aukot ovat todella suosittuja.

Hempeys

Hempeät värit ja keveät kankaat ovat tänä vuonna suuressa suosiossa. Naiselliset ja kauniit vaatteet nousevat taas rentojen vaatteiden rinnalle. Hempeitä värejä ovat muun muassa vaaleahkot pastellin sävyt. Hempeyttä voi korostaa melkein millä vaate kappaleella tahansa mutta suurimmassa suosiossa ovat olleet liehuvat mekot ja hameet.

Yhdistely

Erilaisten ja rohkeiden kuosien yhdistely on muodissa tänä vuonna. Tämä siis vastaa melkein epäsymmetriaa, mutta erilaisten ja rohkeiden kuosien yhdistelyä ollaan nähty monessa suuressa muotinäytöksessä. Muotinäytöksissä ollaan tänä vuonna nähty todella rohkeita kuosien yhdistelyjä.

Näyttävät kuviot

Toistuvat, näyttävät ja erikoiset kuviot vaatteissa ovat myös juuri nyt muodikkaita. Punaisella matolla ja muotinäytöksissä on nähty paljon erilaisia vaatteita, jotka on tehty kankaasta jonka kuvio toistuu ja kuviot ovat hyvin erilaisia. Esimerkiksi kukkasilla koristeltuja housuja ei välttämättä suosita niin pa

Kesämekko
Pallomekot ovat 2016 kuuma juttu

ljoa kuin hippimäisiä ja näyttäviä kuvioita vaatteissa. Ja varsinkin naisten mekoissa Marimekon omaiset pallokuviot ovat tällä hetkellä suosittuja. Nämä näkyvät erilaisissa mekkotyyleissä perinteisistä kesämekoista räväkempiin rockabilly mekkoihin.

Korkeat kaulukset ja röyhelöt

Tässä korostuu taas naisellisuuden tuleminen takaisin muotiin. Poolopaidat, joissa on röyhelöitä ovat astumassa suosioon tänä vuonna. Vuonna 2015 nähtiin jo vaikutteita tästä muodista, mutta nyt se on rantautunut kaikkialle.

Brodeeraukset

Ihmiset haluavat antaa muotiin enemmän väriä, ja siksi erilaiset ja näyttävät brodeeraukset ovat tulleet myös muotiin. Brodeeraukset ovat näyttäviä ja usein värikkäitä kirjontakoneella tehtyjä kuvioita kankaaseen. Brodeerauksia on nähty jo paljon julkkisten päällä ja tietenkin myös muotinäytöksissä ympäri maailmaa.

Pliseeraus

Pliseeratut kankaat ovat usein todella kevyitä päällä, ja korostavat naisellisuutta, joka on taas muodissa ja ovat mukavia päällä. Pliseeraus on pysyvien laskosten tekemistä kankaaseen, joten kangas jää eläväksi ja näyttää todella kauniilta. Pliseeraus on ollut viimeksi muodissa 20 ja 30-luvuilla, joten pliseerattujen vaatteiden saapumista odotetaan tulevan kauppoihin ja pian.